Skelbime rašoma, jog parduodama sodyba pačioje Kauno širdyje. „Pačiame miesto centre parduodamas „Vyšnių sodas“. Tai istorinę vertę turinti sodyba, ilgą laiką priklausiusi garsiai Gajevų šeimai, nuo 1953 m. įtraukta į kultūros paminklų sąrašą. Objektą apžiūrėti kviečiame spalio 4, 5, 6 ir 23 d. 18 val.“, - rašoma internetiniame skelbime.

Anot teatro atstovės spaudai Jolantos Garnytės-Jadkauskienės, idėja tokiai spektaklio reklamai kilo spontaniškai.

„Susirinkimo metu mes aptarinėjome apie šio spektaklio radijo reklamą. Ji turėjo būti aiški, paprasta, trumpa, sudominanti ir kviečianti. Šaukinius, jog „parduodamas vyšnių sodas“ pamėtėjo paties spektaklio siužetas. O mūsų vadybininkams kilo mintis šią idėją apžaisti, todėl įdėjome skelbimą į internetinį skelbimų portalą“, - DELFI pasakojo Nacionalinio Kauno dramos teatro atstovė.

Pagal A. Čechovo pjesę pastatytame spektaklyje pasakojama, apie moterį, grįžtančią į gimtąjį savo dvarą. Netoli griūvančio ir apleisto dvaro dar yra ir nederlingas, vaisių nebeduodantis vyšnių sodas. Todėl skolose skendinti šeima turi apsispręsti, ar parduoti sodą, kad galėtų išbristi iš nepritekliaus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)