Klaipėdos muzikiniame teatre gastroles rengiantis Vilniaus Teatras ant Tauro kalno uostamiesčio žiūrovams pristatys lyrinę klounadą, intriguojančią bei žaismingą melodramą, kurioje netrūks netikėtų siužetinių posūkių, taip pat nostalgijos ir truputėlio liūdesio.

Mažame pjesės herojų Elizabetės ir Pauliaus pasaulėlyje viešpatauja jausmai: čia mylima ir kenčiama, tuokiamasi ir skiriamasi visiems laikams. Net ir mirtis čia - ne pabaiga, o pradžia.

Anot spektaklio režisieriaus Tomo Makaro, spektaklyje daug veiksmo, žaismės, lyrinių ir komiškų elementų, labai greitai plėtojama intriga. Režisieriaus teigimu, tai spektaklis apie meilę ir gyvenimiškų iliuzijų griuvimą.

Vilniečių spektaklyje, sukurtame pagal įžymaus prancūzų rašytojo Žano Kokto romaną "Baisūs vaikai", greta garsiosios Reginos Varnaitės vaidins jau po keletą įdomių vaidmenų įvairiuose spektakliuose bei kino filmuose sukūrę jaunieji aktoriai Eimutis Kvoščiauskas, Rūta Papartytė, Mantas Vaitiekūnas, Kristina Mauruševičiūtė ir Mindaugas Capas.

Muziką spektakliui sukūrė kompozitorius Algirdas Martinaitis. Spektaklio režisierius T. Makaras, tarptautinių premijų laureatas, yra dirbęs Berlyno, Maskvos, Bresto, Saarbriukeno, Vilniaus teatruose.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją