Taip linksmai jau ne vienerius metus Keistuoliai pasitikdavo didžiausią pavasario šventę – Tarptautinę teatro dieną ir ją lydėjusius svarbiausius Keistuolių teatro Zenono apdovanojimus.

„Tačiau šiais metais bet kokį Zenono potencialą į ožio ragą surietė į Lietuvą neateinantis pavasaris... Todėl Zenonas susikrovė lagaminą ir skubiai emigravo į Velykų salą“, - apmaudo neslepia Keistuolių teatro režisierius Aidas Giniotis.

Kaip žinia, Zenonas yra Keistuolių teatro prietelius, kuris apdovanoja tuos nacionalinio kultūrinio paveldo puoselėtojus, kurie dėl savo „antipopsinio“ meno negauna jokių auksinių kryžių, oskarų, liūtų ir neįvertinami kritikų, tačiau žiūrovų tiesiog dievinami.

„Taigi šiems žiūrovams, kurie dievina su niekuo nesumaišomą Keistuolių teatrą, emigruodamas Zenonas paliko dovanų, tam, kad dar kartelį kiekvienas galėtų įsitikinti, jog svarbiausia stebuklus įžvelgti paprastuose dalykuose“, - teigia Aidas Giniotis.

Kovo 25 – 29 dienomis su sniegu ištirps ir bilietų į spektaklius kainos.

Zenonas išvykdamas paliko dovanų ir vis dar augančiam Keistuolių teatro gerbėjų būriui. Keistuolių teatre ieškokite specialių lankstinukų, kuriuose rinkite Varnos Albertinos antspaudus. Juos Jums su malonumu įspaus Keistuolių teatro kasininkė, kai pirksite bilietą į vaikišką spektaklį.

„Keistuolių matematika labai paprasta: vienas bilietas = vienas antspaudas, penki antspaudai = vienas bilietas į pasirinktą spektaklį, skirtą vaikams ir visai šeimai”, - Keistuolių matematikos taisykles dėlioja Aidas Giniotis.

Keistuoliai sveikina Jus su artėjančiomis Šv. Velykomis, Tarptautine teatro diena ir linki stebuklus įžvelgti paprastuose dalykuose, o geriausia juos surasti Keistuolių teatre Vilniuje, Laisvės prospekte 60.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)