„Man patinka nedepresuoti, suprantami spektakliai be kažkokios gilios minties. Aš einu į teatrą atsipalaiduoti. Nesinori grįžus namo parsinešti ant pečių didžiulį svarmenį. Gyvenime ir taip daug rūpesčių, bėgimo bei skubėjimo, todėl bent spektakliuose norisi atsipalaiduoti, pasisemti geros nuotaikos ir išeiti iš salės su didžiule energija ir džiaugsmu gyventi. Todėl tokie spektakliai kaip „Primadonos“ man labai patinka“, - neslepia R. Norvilė.

Anot dainininkės, aktoriai, persirengę moterimis, be reikalo jaudinosi, kad jų herojės gali atrodyti vulgariai ar neskoningai.

„Tos „Primadonos“ mane labai pakylėjo. Stebėjausi, kaip aktoriai sugeba taip šokti. Nes tai sudėtingas spektaklis, kuriame tenka mokytis ne tik daug teksto, bet ir šokio, judesio. Pagrindinius vaidmenis premjeroje sukūrė Eimuts Kvoščiauskas ir Mantas Stonkus. Visada žavėjausi Eimučio vaidyba. Jis – daug energijos turintis aktorius. O štai Mantą teatro scenoje mačiau pirmą kartą, - neslepia Renata. - Galiu pagirti, kad jiems puikiai pavyko įsikūnyti į moterį. Stebėjausi, kaip jie sugeba vaikščioti ant aukštakulnių. Ne kiekvienas vyras tai gali.“

Miuzikluose „Paryžiaus katedra“ ir „Tadas Blinda“ dainavusi R. Norvilė puse lūpų užsimena, kad ji ir pati norėtų suvaidinti neįprastą, jos asmenybei kardinaliai priešingą personažą.

„Bet aš apie tai bijau net garsiai pagalvoti. Nes aš jei tik susikuriu kokią svajonę, ji labai greitai išsipildo. Tačiau man scena labai įdomi. Tik scenoje nenorėčiau būti gražuole. Man norėtųsi suvaidinti kitokį personažą. Kokią blogietę, nevykėlę, piktą ar nervingą heroją. Norėtųsi nusiimti gražuolės štampą“, - prisipažįsta ji.

Spektaklio pasiruošimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)