Varginantys pasiruošimai kovo 28 ir 29 dienos teatralizuotiems koncertams „Arijos iš dušo“, juose dalyvausiančius operos solistus vieną po kito traukia ilsėtis net pačiose keisčiausiose vietose. Šį kartą moterų nesustabdė minios lankytojų viename prekybos centre.

Sulaukusios nemažai smalsuolių žvilgsnių, Ieva ir Sandra į tai per daug dėmesio nekreipė ir savo poilsį nusprendė pagardinti angliška arbatos bei pyrago skanavimo ceremonija.

Tikėtina, kad jos metu moterys aptarinėjo ne tik būsimus koncertus, bet ir dalinosi informacija - nuo rudens Sandra prisijungs prie Ievos Eseno (Vokietija) Aalto teatre.

Vilniaus kongresų rūmuose kovo 28 ir 29 dienomis vyksiančiuose koncertuose „Arijos iš dušo“ ant scenos galėsite išvysti didžiulį būrį ryškiausių Lietuvos operos solistų, šiuo metu išsisklaidžiusių po visą Europą: Asmik Grigorian, Lauryną Bendžiūnaitę, Ievą Prudnikovaitę, Sigutę Stonytę, Sandrą Janušaitę, Almą Švilpą, Jeronimą Milių, Rafailą Karpiį, Dainių Stumbrą, Kostą Smoriginą, Tadą Girininką, Dexterį Fletcherį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)