Taip vadinasi ir Nijolės Narmontaitės teatrinis turas po Lietuvą. Programą „Negaliu gyvent be scenos" – kūrybinius vakarus su aktore pamatys Telšių, Mažeikių, Panevėžio žiūrovai, o Kauno ir Vilniaus publikai pateikiama aktorės išpažintis – autorinis spektaklis „Selavy”.

„Jau tikrai žinau, kad mano gyvenimo variklis – meilė. O šiuo atveju – meilė savo profesijai, scenai, teatrui. Esu laimingiausias žmogus, nes mano didžiausia svajonė – tapti aktore, išsipildė. Man džiaugsmas būti scenoje, kurioje jau tiek metų su didžiausia aistra dainuoju, vaidinu. Kaip ypatingos šventės visuomet laukiu susitikimų su žiūrovais. Kai salė pilna, kai girdžiu žiūrovų kvėpavimą, reakcijas, juoką, plojimus, būnu laimingiausia,” – sako aktorė kviesdama į teatrinę kelionę.

Nijolė Narmontaitė tiki, kad programa „Negaliu gyvent be scenos” patiks visiems, privers mąstyti ir juoktis netgi tuos, kurie buvo atplėšti nuo televizorių, transliuojančių krepšinio varžybas ar „Formulės-1” lenktynes. „Šioje programoje sujungiu ir prasmingą žodį, ir dainą, ir humorą, ir vaidybinius numerius, ir betarpišką bendravimą su žiūrovais”, – sako aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)