Jau daugiau nei 40 metų gyvuojantis vienas brandžiausių ir profesionaliausių chorų „Vilnius“ (meno vadovas ir vyr. dirigentas Povilas Gylys) paskutinę metų dieną savo talento gerbėjams siūlo pasimėgauti šventine programa „Naujųjų belaukiant“.

Valstybinis choras „Vilnius“ palydėdamas senuosius metus klausytojams padovanos gražiausias muzikos akimirkas, o choristų bei solistų Sandros Janušaitės, Vilijos Mikštaitės, Algirdo Januto, Vlado Bagdono sodrus ir minkštas vokalo skambesys, intonacinis lygumas ir tembrinė darna bei subtili interpretacija suvirpins pačias jautriausias širdies stygas.

Naujametiniame koncerte skambės George Gershwin, Franz Lehar, Jacques Offenbach, Gioacchino Rossini, Vincenzo Bellini, Giuseppe Verdi, Charles Gounod bei kitų žymiausių kompozitorių sukurtos operų, operečių arijos ir chorai.

Koncerto vedėjas, aktorius Jokūbas Bareikis klausytojams žada daug staigmenų bei malonių siurprizų.

Koncerte diriguos: Prof. Povilas Gylys ir Artūnas Dambrauskas.

Šventinis koncertas „Naujųjų belaukiant“ gruodžio 31 d. 17:30 ir 20:00, Vilniaus kongresų rūmų kamerinėje salėje (Tilto g. 16, Vilnius).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją