Spektaklio sėkmė, anot I. Kazlauskaitės, priklauso nuo intelektualus ir protingo žmogaus. A. Ramanauskas-Greitai su šia užduotimi susitvarkė puikiai.

Algis Ramanauskas
"Jis būtent toks ir yra - Algis rado atsakymus į visokio pobūdžio klausimus, - po premjeros su DELFI skaitytojais įspūdžiais dalinosi mergina. - Manau, kad yra daug porų, kurioms aktualūs tokie dalykai, apie kokius buvo kalbama spektaklyje. Nors garsiai apie tai užsiminti paprastai išdrįsta retas. "Sex guru" - labai sveikas spektaklis."

I. Kazlauskaitė pastebėjo, kad kai kurios paliestos intymios temos privertė kėdėje pasimuistyti ne vieną žiūrovą.

"Pirmas penkiolika minučių buvo neįprasta klausyti pokalbių intymiomis temomis, - juokiasi ji. - Tačiau vėliau žiūrovai labai atsipalaidavo, aktyviai uždavinėjo klausimus, norėjo pakalbinti A. Ramanauską. Garsiai kalbėti apie tokius dalykus tikrai ne tas pats, kas aptarinėti naujų batų porą. Galbūt moteriškas etiketas neleidžia taip vulgariai kalbėti. Vyrai taip gali sau leisti pajuokauti, moterys turi būti subtilesnės. Tačiau vienokia ar kitokia kalbos maniera, bet reikia kalbėti apie tokius dalykus. Tai gali išspręsti daug problemų, kurios iškyla tarpusavio santykiuose ir intymiuose reikaluose".

Algis Ramanauskas-Greitai
Indrida prisimena, kad paskutinį kartą A. Ramanauską - Greitai gyvai matė vedantį pramoginę laidą "Supertortas".

"Esame pratę jį matyti televizijoje, bet kai pamačiau jį teatro scenoje, jis man pradėjo dar labiau patikti. Spektaklyje jį mačiau visiškai kitokiame amplua. Galiu pasakyti, kad jis yra įspūdingas vyras ir šaunus žmogus. Algis sekso guru vardą tikrai pateisino, - juokiasi mergina. - Jo šmaikštūs atsakymai į žiūrovų klausimus nepaliko abejingų. Buvo įdomu jį stebėti, jo klausytis. Tiek prisijuokiau, kad net visą vakarą skaudėjo skruostus. A. Ramanauskas šiame spektaklyje tikrai labai tinka."

Paklausus, ar nepasigedo spektaklyje veiksmo ir judesio, Ingrida juokėsi: "Kad nebuvo kada pasigesti, nes nuo juoko žandai plyšo. Toks spektaklio žanras - interaktyvus šou - yra naujiena Lietuvoje, todėl žmonėms labai įdomus. Ir žiūrovus sudomino, išpirkti beveik visi bilietai į artimiausius spektaklius."

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)