Šventinis spektaklis – kaip ir pridera, jau Kalėdų laikotarpiu, gruodžio 19 dieną.

Iki šiol buvusi artima spektaklio „Dugne“ aktorių ir žiūrovų akistata taps daugiau negu artima. Šį kartą aktoriai ištrins bet kokią ribą, skyrusią juos nuo publikos, ir kvies visus kartu pabūti dugne, sėdint už bendro šventinio stalo.

Skirtingai nei įprastai, spektaklis sulig paskutiniu Aktoriaus (aktorius Darius Gumauskas) monologu nesibaigs.

Pasibaigus spektakliui žiūrovai turės galimybę prie to paties balta staltiese nutiesto stalo atvirai pasišnekėti su Satinu (aktorium Dainium Gavenoniu) apie žmoniškumo esatį ar nebūtį, su Baronu (aktorium Darium Meškausku) – padiskutuoti apie atskirtį tarp turtingųjų ir nuskriaustųjų ar tiesiog romantiškai pasišnekučiuoti su Nastia (aktore Rasa Samuolyte) apie jos esamas ir buvusias, tikras ir netikras meiles.

Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatras gruodžio mėnesį net keletą kartų leisis į gastroles po Lietuvą. Jau gruodžio 9 dieną uostamiesčio gyventojai turės galimybę pamatyti „Mirandą“ ir aktorius Darių Meškauską bei Airidą Gintautaitę. Spektaklis bus rodomas Klaipėdos Žvejų rūmuose (Taikos pr. 70). Pradžia – 18 valandą.

Gastroliuoja ir spektaklis „Dugne“. Gruodžio 13 dieną aktoriai aplankys laikinąją sostinę Kauną. Spektaklis vyks Girstučio kultūros ir sporto centre (Kovo 11-osios g. 26). Spektaklių pradžia – 17.30 ir 19.30 valandą. Jau gruodžio 14 dieną „Dugne“ lankysis Jonavoje. Spektaklis vyks Jonavos kultūros centre (Žeimių g. 15). Pradžia 18 valandą.

„Už žmogų“, - kaip sako spektaklio herojus Satinas (aktorius Dainius Gavenonis), gruodžio 19 dieną vardan žmoniškumo kelsiantis ne tik taurę tauraus gėrimo, bet ir lėkštę silkės su bulvėmis. Juk ir dugne gyvenančius aplanko Kalėdos.

Šventinis „Dugne“ spektaklis – jau gruodžio 19 dieną, OKT Studijoje (Ašmenos g. 8, Vilnius). Pradžia – 19 valandą. Pabaiga – kuomet silkė su bulvėmis ir mintys pašnekesiams išseks.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)