Dukartiniai „Auksinio scenos kryžiaus“ laimėtojai „cezario grupė“ susivieniję su režisieriumi, „Auksinio scenos kryžiaus“ laureatu, Antanu Gluskinu užsimojo veiksmo komediją parodyti scenoje.

Superagento 000 Gricos Mamajaus laukia misija, kurioje jam teks susigrumti su niekšais, kenkėjais ir banditais, kurie siekia pakenkti pasaulio harmonijai. Įvykiai, kurie vystosi jūroje, slaptose laboratorijose ir net Kanadoje įtraukia į vis didesnį nuotykių sūkurį ne tik Agentą 000, bet ir nenuilstančius jo pagalbininkus - kovų bendražygę Aušrinę, sūnų Jaromirą, tarakoną Eduką ir net krokodilą Kirilą.

Pasak „cezario grupės“ aktorės Brigitos Arsobaitės, spektaklis „Superagentas 000“ turi nerealių galimybių tapti tikru hitu tarp jaunųjų žiūrovų. Ji akcentavo, jog tai būsiąs visiškai kitoks kūrinys negu pirmas „cezario grupės“ spektaklis vaikams „Lai lai lai“ (rež. Cezaris Graužinis, 2011 m.), kuris jau pavergė ne vieno mažylio širdį.

Tiesa, naujasis vaidinimas skirtas ne visiškiems mažyliams, o tiems, kas jau nenumaldomai artėja link paauglystės. Kuris tokio amžiaus žmogus nesvajoja bent trumpam pabuvoti superagento kailyje ir savo nerealiais gebėjimais nustebinti aplinkinius bei išgelbėti draugus ar apstulbinti eiliniams mirtingiesiems sunkiai pasiekiamas drauges? Ir kuris vaikas nesvajoja apie šeimynėlę, kurios narių santykius jis pats galėtų pakreipti sau malonia linkme? Kuris, na? Ak, šis!

Tuomet teateinie toks vaikas į teatrą, kur jo bendraamžiai užgniaužę kvapą ir leipdami juokais stebės superagento 000 nuotykius, nejučia atpažindami save.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją