Jos heroję „pamokyti“ scenos paslapčių siekia užkietėjęs užkulisių „lovelasas“ Donas, o jį čia vaidins puikūs scenos meistrai – dažnas Evelinos koncertų partneris Jeronimas Milius ir operos dainininkas Kęstutis Alčauskis.

Dalindamasi įspūdžiais apie darbą spektaklyje, energinga bei karštu temperamentu pasižyminti Evelina prisipažino, kad jai gana sudėtinga persikūnyti į naivios mergaitės įvaizdį, kuris yra visiška jos priešingybė.

Evelinai taip norėtųsi čia padainuoti daugiau, nes ji teturi vieną solinį numerį ir porą duetų. Tačiau šio muzikinio reviu esmė ir yra ta, kad čia žiūrovai galės išgirsti nemažai įvairių atlikėjų ir plačią paletę geros miuziklų muzikos.

Muzikinį reviu pagal Viktorijos Streičos libretą Kauno valstybiniame muzikiniame teatre stato režisierius Kęstutis Jakštas, dirigentas Jonas Janulevičius, dailininkė Vilma Galeckaitė-Dabkienė, choreografai Dainius Bervingis ir Gintaras Visockis, chormeisterė Rasa Vaitkevičiūtė.

Spektaklis atskleis užkulisių gyvenimą, artistų išgyvenimus, jausmus ir likimus iš pažiūros šviesiame ir linksmame, o iš tikrųjų sudėtingame, kartais niūriausiomis spalvomis atsiveriančiame gyvenime, vadinamame teatru.

Spektaklio premjera - lapkričio 30 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)