„Tai pirmas kartas Lietuvoje, kuomet nuotraukų paroda atidaroma ledo arenoje. Ir aš likau sužavėtas. Erdvė puikiai tiko parodos žinutei perteikti. O tai, kad fotografijas apžiūrėti žmonės galėjo čiuoždami buvo tiesiog gražu“, - įspūdžiais dalinosi įžymus fotografas.

Pristatyme dalyvavęs filmo „Tyli naktis“, kurio filmavimo aikštelėje ir buvo kuriamos nuotraukos, režisierius Maris Martinsonas sakė, kad ledo arena pristatymui pasirinkta neatsitiktinai.

„Filmo veiksmas rutuliojasi Kūčių vakarą, o ledas asocijuojasi ir su žiema, ir su šventine nuotaika. Be to, norėjome išlaikyti išskirtinumo koncepciją. Juk tai pirmas kartas, kuomet meninės fotografijos buvo kuriamas filmavimo aikštelėje, pirmas kartas, kuomet šių nuotraukų fotoalbumas išleidžiamas itin ribotu tiražu ir pirmas kartas, kuomet nuotraukų paroda pristatoma tokioje erdvėje,“ – sakė M. Martinsonas.

Fotografijų paroda „Tyli naktis. Kai norai pildosi...“ Vilniaus prekybos ir pramogų sostinėje bus eksponuojama beveik iki Kalėdų, o parodos pristatymai įvyks ir kitų miestų - Kauno, Šiaulių, Klaipėdos ledo arenose.

DELFI nuotraukų galerijoje – paties A. Aleksandravičiaus užfiksuotos parodos pristatymo akimirkos: