Buvo suplanuoti keturi trupės pasirodymai Lietuvoje: Vilniaus „Siemens“, Kauno „Žalgirio“, Klaipėdos „Švyturio“ ir Panevėžio „Cido“ arenose. Pinigai, bilietus į šiuos spektaklius įsigijusiems žiūrovams, bus pradėti grąžinti nuo lapkričio 8 d.

Vakar vėlų vakarą „Pasion de Buena Vista“ turo Lietuvoje organizatoriai iš trupės atstovų gavo apie atšaukiamą koncertinį turą informuojantį laišką.

„Mes labai apgailestaujame turėdami pranešti, jog pagrindinis mūsų trupės „Pasion de Buena Vista“ artistas Inocente Fernandez Jiminez „Pachin“ labai sunkiai serga. Jis negali tęsti 2012/2013 metų „Pasion de Buena Vista“ koncertinio turo. Dėl šios priežasties esame priversti atšaukti visą jau suplanuotą šio sezono turą, įskaitant ir pasirodymus Klaipėdoje, Panevėžyje, Kaune bei Vilniuje. Visa mūsų komanda labai atsiprašo dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių“, – rašoma „Pasion de Buena Vista“ atstovų laiške.

„Pasion de Buena Vista“ atšaukė šį sezoną jau suplanuotus visus 168 pasirodymus Europoje.

„Labai gaila, jog esame priversti atšaukti „Pasion de Buena Vista“ pasirodymus. Bilietai į šiuos kubiečių šou buvo sparčiai perkami – buvome pardavę apie du trečdalius visų suplanuotų parduoti bilietų. Tiek savo, tiek „Pasion de Buena Vista“ trupės vardu dar kartą atsiprašome visų Lietuvos žiūrovų, norėjusių laikotarpį prieš pat didžiąsias šventes praleisti Kubos muzikos ir šokių apsuptyje. O Inocentei Fernandezui Jiminezui linkime kuo greičiau pasveikti“, – sako „Pasion de Buena Vista“ šou Lietuvoje organizatoriaus „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Bilietus į „Pasion de Buena Vista“ pasirodymus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje įsigiję žiūrovai galės juos grąžinti ir visus už juos sumokėtus pinigus atgauti nuo lapkričio 8 d. iki pat metų pabaigos, gruodžio 31 d.

Pinigai už bilietus, pirktus į pasirodymus Vilniuje, Kaune ir Panevėžyje, bus grąžinami visose „Tiketos“ kasose ir internetu www.tiketa.lt. Pinigai už bilietus, pirktus į pasirodymą Klaipėdoje, bus grąžinami bilietai.lt kasose.

„Užtikriname, jog pinigus grąžinsime kiekvienam bilietą įsigijusiam ir į bilietų platintoją besikreipusiam žiūrovui. Kadangi apie turo atšaukimą buvome informuoti likus dar pakankamai daug laiko iki pasirodymų mūsų šalyje, tikime, jog žiūrovai ras alternatyvą, kaip linksmai ir prasmingai praleisti jau buvusį suplanuotą gruodžio vakarą“, – teigia J. Vėželis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją