„Vaidinti kaip prieš veidrodį – tai būti maksimaliai sąžiningu sau. Teatras prasideda nuo grimo kambario veidrodžio, tiksliau – nuo aktoriaus žvilgsnio į save. Hamletas savo kovoje nieko nelaimi. Bet jis maksimaliai išgyvena esamąjį laiką, - apie „Hamletą“ kalba pats režisierius O. Koršunovas.

Spektaklyje vaidina aktoriai Tomas Žaibus, Nelė Savičenko, Giedrius Savickas, Darius Meškauskas, Julius Žalakevičius, Dainius Gavenonis, Darius Gumauskas, Jonas Verseckas, Rasa Samuolytė ir Vaidotas Martinaitis. Publika šį esamąjį laiką galės išgyventi kartu su aktoriais rugsėjo 27 dieną, 19 valandą, Ūkio banko teatro arenoje (Olimpiečių g. 3).

„Mirandos“ kūrybinė grupė, ką tik grįžusi iš gastrolių Jaroslavlyje, kur tradiciškai buvo sutikta itin šiltai, jau penktadienį lauks žiūrovų Vilniuje. Tai jautrus spektaklis, liečiantis dažnam mūsų vis dar nepatogias ir skaudamas temas. Spektaklyje vaidina aktoriai Povilas Budrys ir Airida Gintautaitė. „Kiekviena negyvenama sala būdavo pilna gyvenimo, nes tose tremties zonose buvo disidentiškai bandoma išsaugoti savo dvasinį gyvenimą, - teigia O. Koršunovas. Į dvasinio gyvenimo „Miranda“ kviečia rugsėjo 28 dieną, 19 valandą, Ūkio banko teatro arenoje (Olimpiečių g. 3).

Dar artimesnei akistatai žiūrovus kviečia spektaklio „Dugne“ aktoriai: Dainius Gavenonis, Rasa Samuolytė, Darius Gumauskas, Julius Žalakevičius, Darius Meškauskas, Jonas Verseckas, Tomas Žaibus, Giedrius Savickas, Nelė Savičenko ir Rytis Saladžius. „Čia mes išdrįsome sėstis taip arti žiūrovo arba žiūrovą pasodinti taip arti aktoriaus, kad nebeliko jokios galimybės išvengti tos akistatos. Šiame susitikime nebeturi įtakos nei teatrinės širmos, nei apšvietimas, nei teatro magija. Viskas yra be galo atvira, - mintimis apie idėją susodinti aktorius ir žiūrovus akis į akį dalinasi O. Koršunovas.

Artimiausias teatrinio atvirumo seansas „Dugne“ žiūrovų laukia rugsėjo 30 dieną, 19 valandą, OKT Studijoje (Ašmenos g. 8).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją