Ekstravagancija garsėjantis, modernaus meno atstovas L. Cicėnas ir šį kartą stebino ne tik drobių spalvingumu, bet ir ryškia išvaizda: saulės akiniai, kepurė, karoliai ant rankos, ilgas auskaras ir pora grandinėlių ant kaklo. Sveikindamas renginio dalyvius, tapytojas buvo lakoniškas: „Išgerkit daugiau, atsipalaiduokit, papasakosiu tada, kas mane inspiruoja kuriant paveikslus. O jei trumpai, džiaugiuosi, kad čia susirinkom. Voilia!"

Dauguma eksponatų - itin šilti, spalvingi ir išraiškingi, tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė kitoks, tragikomiškas menininkų šeimos sukurtas Artūro Zuoko portretas. Jį galite apžiūrėti DELFI galerijoje straipsnio apačioje.

Nematytais, restorane „La Boheme" eksponuojamais darbais susidomėjo TV laidų prodiuserė Goda Skačkauskaitė, dailininko bičiulio Aido Akcijonaičio žmona Greta Zabukaitė-Akcijonaitė, kelios dešimtys meno pasaulio atstovų, fotografuoti mėgstanti buvusi manekenė Aistė Jasaitytė, vestuvių planuotoja Viktorija Prokofjeva.

Tarp svečių buvo ne tik meno atstovai, saujelė įžymybių ir vaikų, bet ir pora keturkojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)