„Trupė pageidauja, kad jų pasirodymui arenose būtų sukurta kamerinė aplinka, todėl turėsime iki minimumo sumažinti arenų erdves. Tačiau tokiu būdu bus garantuojamas ne tik puikus matomumas bet kur sėdinčiam žiūrovui, bet ir sukuriama ypatinga, intymesnė, Kubos karščiu alsuojanti atmosfera“, – pranešime spaudai sako „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak „Pasion de Buena Vista“ atlikėjų, tik mažoje, kamerinėje patalpoje galima surengti išties kokybišką pasirodymą bei tinkamai perteikti ir parodyti turtingą ir išraiškingą Kubos muzikinę kultūrą, kuriai labai svarbus intymumas, ore tvyranti aistra ir kubietiško karščio prisotintas oras.

Į pasaulines gastroles besiruošiantys „Pasion de Buena Vista“ artistai lietuviams prieš pat didžiausias metų šventes žada nepamirštamą, unikalią, gyvai atliekamos kubietiškos muzikos ir aistringų autentiškų šokių fiestą, kurioje Lotynų Amerikos ritmų mėgėjai nesunkiai atpažins tokius šokius kaip salsa, rumba, mambo ar čia čia čia.

Kubiečių „Pasion de Buena Vista“ trupę sudaro geriausi Kubos artistai: šeši talentingi šokėjai, du užburiančio balso atlikėjai – genealieji Pachinas Inocencio ir Mariela Stiven, dešimt muzikantų ir trys pritariantys atlikėjai.

Kubiečių trupės „Pasion de Buena Vista“ pristatymo video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją