Pirmajame renginyje žiūrovai bus kviečiami susipažinti su atliekamąja poezija, kitaip vadinama - slemu, kuri yra ypatinga savo gyvu, improvizuotu skaitymu, ypač daug dėmesio skiriant kalbėjimo raiškai ir ryšio su klausytojais užmezgimui. Slemą pristatys Domas Raibys, Darius Jurevičius ir Žygis Mesijus Kudirka.

Šiuolaikinės atliekamosios poezijos bei vaizdo sintezę pristatys ir ką tik iš gastrolių Islandijoje grįžusi audiovizualinė poezijos grupė AVaspo. Grupė žiūrovus nustebins klipo "Vokalistės mirtis" premjera.
Grupę „AVaspo“ sudaro Gabrielė Labanauskaitė, Vladas Dieninis ir Gediminas Žygus, o vaizdu rūpinasi Simas Gineika.

Spalio mėnesį, bendradarbiaujant su „TARP“ festivaliu, organizuojami „Užtaiso“ poezijos kūrybiniai užsiėmimai, skirti Visų Šventųjų parapijos laikinos vaikų globos namų auklėtiniams. Vaikų darbai vėliau bus pristatyti tarptautiniame audiovizualinės poezijos festivalyje „TARP“.

Renginys nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją