Prieš atkeliavusios į Vilnių, fotografijos buvo eksponuojamos Londono „Brick Lane Gallery“ ir „Private party rooms gallery London“. Spalvingas vilnietės fotografijų pasaulis užsienyje sulaukė didžiulio susidomėjimo.

Parodoms eksponatus iš viso pasaulio atrenkančią galerijų komisiją N.Fotografijos sudomino išskirtiniu žaismingumu, ekspresija, nauju požiūriu į portreto žanrą. „Klastotės analizę“ sudaro groteskiški moterų portretai. Moterys, žvelgiančios iš nuotraukų, gyvenime yra visiškai kitokios. Jos netikros? Nuotraukose ar realybėje? Kas slypi už jų žvilgsnių?

N.Fediuškinos paroda „Klastotės analizė“ pristato ir naują kultūrinį-socialinį projektą „Menas prie kavos“. Šio projekto tikslas – pristatyti vizualinį meną plačiai auditorijai. "Mes, kaip ir jūs, dažniau lankomės kavinėse negu meno erdvėse. Taip kavinės tampa idealia vieta, kur menininkai gali pristatyti savo darbus, o tūkstančiai lankytojų juos pamatyti", - naują socialinį reiškinį pristato vilnietė.

Fotografijų paroda “Klastotės analizė” Vilniuje, “Cafe de Paris” (Didžioji g. 1) veiks iki rugsėjo mėnesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją