Festivalio metu nuostabią akustiką turinčioje Kretingalės bažnyčioje bus surenti trys koncertai. Visi koncertai bus nemokami.

Pirmąją festivalio dieną, liepos 21 d., scenoje pasirodys visame pasaulyje pripažinimo sulaukęs violončelininkų trio iš Latvijos Melo – M. Šie muzikantai per savo karjerą vienoje scenoje jau yra groję su tokiomis žvaigždėmis, kaip suomių grupe „Apocalyptica“, Boney M vokaliste Maizie Williams, Laima Vaikule, Raimondu Paulu, Robertu Wellsu ir kitais.

Liepos 27 d. koncertą „Vasara su klarnetais“ klasikinės muzikos mėgėjams dovanos jaunieji Lietuvos talentai, globojami M. Rostropovičiaus labdaros ir paramos fondo „Pagalba Lietuvos vaikams“. Jaunieji Lietuvos klarnetininkai kartu su styginių kvartetu „Toto“ ir sopranu Nele Kovalenkaite atliks W. A. Mozart, J. Brahms, A. Piazzolla, H. Villa-Lobos ir kitų žinomų kompozitorių kūrinius.

Festivalį rugpjūčio 24 d. užbaigs gitaristų koncertas „Gitarų draugystė Kretingalėje“. Koncerte įvairiomis sudėtimis gros gitarų virtuozai iš Ispanijos, Meksikos, Rusijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)