Iki šiol premiją yra gavę Ieva Narkutė, Mindaugas Ancevičius, grupė „Liūdni slibinai“, Artūras Dubaka bei Mantas Zemleckas su Kamile Gudmonaite.
Šiemet vienas Dainuojamosios poezijos svetainės tikslų buvo skatinti jaunųjų bardų ir jaunųjų poetų bendravimą, todėl koncertuose buvo galima išgirsti ir poetų skaitomas eiles. Be literatūrinių motyvų neapsieita ir baigiamajame koncerte – jo vedėjas, poetas Tomas Taškauskas, renginį pradėjo eilėraščiu.

Pirmasis į sceną atlikti keletą dainų buvo pakviestas vienas renginio iniciatorių – Gediminas Storpirštis. Vėliau pasirodė jaunieji atlikėjai, kurių, lyginant su ankstesniais metais, šiame sezone buvo ypač gausu – Gytis Ambrazevičius, Vygantas Šimkus, Juozapas Liaugaudas, Akvilė Vervečkaitė, Augustė Bartkevičiūtė, Rita Petrauskaitė, Tomas Pupinis, Mindaugas Ancevičius.

Šis Mokytojų namų kiemelyje vykęs koncertas – jau vienuoliktojo Dainuojamosios poezijos svetainės sezono uždarymas. Naujasis sezonas prasidės rugsėjo mėnesį. Su naujomis mintimis, idėjomis. O svetainės organizatoriai jau ruošiasi ir jubiliejiniam, 10-ajam Tarptautiniam dainuojamosios poezijos festivaliui „Tai – aš“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)