Birželio 2-ąją Gintaro Rinkevičiaus diriguojamas orkestras pristatys koncertą „Gražusis balsas II“ – puikių atsiliepimų sulaukusio koncerto, kuriame garsūs Lietuvos operos dainininkai atliko populiariausius klasikos kūrinius, tęsiniu.

Šįkart į sceną žengs publikos numylėtiniai, ryškiausios Lietuvos operos žvaigždės, ne kartą bendradarbiavę su LVSO bei Gintaru Rinkevičiumi – tai Lilija Gubaidulina, Ieva Prudnikovaitė, Vaidas Vyšniauskas, Liudas Mikalauskas.

Koncerte skambės šedevrai, kurių žavesys neblėsta šimtmečius – tai ir melodingosios ,,Casta Diva” bei Dalilos arijos, ekscentriškoji Dono Bazilio arija iš operos „Sevilijos kirpėjas“, nepaprasto grožio duetai iš Verdžio, Donicečio, Offenbacho operų, aistringoji Piazzollos „Yo soy Maria“ ir kt.

Po savaitės publikos laukia jau kitoks skambesys – opera užleis vietą estradai ir popmuzikai. Šįkart – tik lietuviškai. Birželio 9-ąją vyksiančiame koncerte „Aš dar dainuosiu“ – daugybė nenuspėjamų intrigų ir geriausi atlikėjai – Jeronimas Milius, Rosita Čivilytė, Merūnas Vitulskis.

Trijų jaukių vakarų serija pasibaigs džiazo siautuliu. Koncertui „Visa tai džiazas“ ruošiama keliolika šio žanro klasikai priskiriamų melodijų – nuo lyriškųjų „Over The Rainbow“ ar „My Funny Valentine“ iki ugningosios „All That Jazz“. Prisiminimus apie senų plokštelių traškesį ir legendinius Louisą Armstrongą, Natą Kingą Cole'ą bei kitas džiazo legendas birželio 16-ąją atgaivins trijų Lietuvos dainininkų balsai – Sashos Song, Evelinos Sašenko bei Evelinos Anusauskaitės.

Vasaros koncertų pradžia – 20:30 val. Koncertams diriguos maestro Gintaras Rinkevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)