Kalbama, kad brangiausius bilietus geriausiose vietose iš anksto rezervavosi viena iškiliausių Lietuvos sportinių šokių trenerių porų Jūratė ir Česlovas Norvaišos, muzikinių programų, muzikinių filmų, baleto, pramoginių programų scenaristas ir režisierius Vytenis Pauliukaitis, teatro režisierius Gintaras Varnas, primarijus Nerijus Juška, "Žalgirio" krepšinio komandos veteranas Anatolijus Čupkovas, Rusijos ambasadorius Lietuvoje Vladimiras Čchikvadzė.

Nepraleis savo gero bičiulio pasirodymo ir vienas garsiausių dizainerių Juozas Statkevičius. Dėl Lietuvoje "Šimtmečio baletuose" šoksiančio Nikolajaus Ciskaridzės jis netgi atidėjo spektaklio darbus Maskvoje.

"Šiuo metu viešiu Maskvoje, svečiuojuosi pas Nikolajų, - sako "Anos Kareninos" premjerai Rusijoje besirengiantis J.Statkevičius. - Tačiau į Lietuvą specialiai grįšiu dėl Nikolajaus gastrolių. O po spektaklio Kaune iškart vėl skrisiu į Maskvą, nes 29 dieną laukia "Anos Kareninos" premjera."

Dizaineris yra sakęs, kad jis lankėsi daugelyje baleto pastatymų, kuriuose šoka N.Ciskaridzės. Tačiau Rusijos primarijaus, šokančio "Šimtmečio baletuose" Lietuvoje, iki šiol dar nebuvo matęs.

"Su Nikolajumi bendraujame kiekvieną dieną, nuolat palaikome ryšį, turime begalę bendrų temų. Jis yra puikus žmogus ir nuostabus draugas. Lankiausi jo spektakliuose Kanuose, Maskvos didžiajame teatre, tačiau Lietuvoje šokančio jo dar nemačiau. Nenoriu bent jau šį kartą praleisti "Šimtmečio baletų", kai Nikolajus šoks Kauno "Žalgirio arenoje geriausiuose praėjusio amžiaus baleto pastatymuose "Šecherezada", "Fauno popietė" bei "Ploviečių šokiai", - prisipažino J.Statkevičius".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją