Iš viso pastatyme dalyvauja 11 atlikėjų, kabaretas pastatytas pagal legendinio miuziklo „Čikaga“ muziką, siužeto motyvus ir dabartines aktualijas.

Pagrindinė siužeto linija – tai dviejų scenos moterų likimai, kai iš tviskančios scenos abi herojės netikėtai nubloškiamos į kalėjimą, kur – kita realybė, kitokie santykiai, kitos taisyklės. Čia yra tik du keliai – palūžti arba gelbėtis. Abi moterys supranta, kad niekas, išskyrus jas pačias, jomis nebesirūpins, kad reikia ne konkuruoti, o veikti išvien, ir svarbiausia, tikėti - koks bebūtų gyvenimas – tai didysis žaidimas su laiminga pabaiga.

Ypatingai šiame muzikiniame spektaklyje išsiskiria aktorės Eglės Jackaitės vaidmuo. Pramogų pasaulio naujienas sekantys žiūrovai supras, kad aktorės dainų tekstai – tikras Eglės gyvenimas. Visos jos paskutinių metų skausmingos gyvenimo peripetijos bei intrigos. Meilė, aistra, išdavystė... „(Ne)kaltoje meilėje“ Eglė žiūrovams dar kartą atveria sielą, apnuogina širdies žaizdas.

Ne vienas į premjerą atvykęs E. Jackaitės bičiulis negailėjo savo draugei liaupsių dėl pastatymo, idėjos ir dėl to, kad Eglė nepabijojo vėl žengti sceną, prisistatyti Vilniaus publikai.

Premjeros akimirkos ir svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją