Iš viso pastatyme dalyvauja 11 atlikėjų, kabaretas pastatytas pagal legendinio miuziklo „Čikaga“ muziką, siužeto motyvus ir dabartines aktualijas.

Pagrindinė siužeto linija – tai dviejų scenos moterų likimai, kai iš tviskančios scenos abi herojės netikėtai nubloškiamos į kalėjimą, kur – kita realybė, kitokie santykiai, kitos taisyklės. Čia yra tik du keliai – palūžti arba gelbėtis. Abi moterys supranta, kad niekas, išskyrus jas pačias, jomis nebesirūpins, kad reikia ne konkuruoti, o veikti išvien, ir svarbiausia, tikėti - koks bebūtų gyvenimas – tai didysis žaidimas su laiminga pabaiga.

Ypatingai šiame muzikiniame spektaklyje išsiskiria aktorės Eglės Jackaitės vaidmuo. Pramogų pasaulio naujienas sekantys žiūrovai supras, kad aktorės dainų tekstai – tikras Eglės gyvenimas. Visos jos paskutinių metų skausmingos gyvenimo peripetijos bei intrigos. Meilė, aistra, išdavystė... „(Ne)kaltoje meilėje“ Eglė žiūrovams dar kartą atveria sielą, apnuogina širdies žaizdas.

„(Ne)kalta meilė“ pastatyta laikantis pagrindinių kabareto taisyklių: prie staliukų lengvai bendraujanti publika, nedramatizuojant su humoru pateikiamos aštrios ir atpažįstamos gyvenimo aktualijos, populiari muzika, daugiaprasmiai dainų tekstai, užburiantys šokiai, šmaikštus vedėjas. Visiems šiems elementams susiliejus į visumą nebelieka abejonių, kodėl būtent vodevilis ir kabaretas labiausiai išpopuliarėjo Amerikoje didžiosios depresijos metais.

Vaidina:

Kalinė Eglė – Eglė Jackaitė;
Kalinė Inga – Inga Briazkalovaitė;
Advokatas - Gediminas Norvaišas (grupės “Tabasco“ solistas);
Kiti personažai – šou baleto „Coda“ solistai;
Konferansjė – Viačeslavas Mickevičius;

Choreografija - Inga Briazkalovaitė;
Kostiumai – Aina Zinčiukaitė;
Pastatymas– Inga Briazkalovaitė ir Audra Umbrasienė;
Prodiuserė – Eglė Jackaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)