Koncertuose kiekvienas žiūrovas turėjo galimybę atlikėjams užduoti rūpimus klausimus ir kiekvienas į juos gavo tiek šmaikščius, tiek rimtus, bet svarbiausia nuoširdžius atsakymus. Šiame cikle ypatingas dėmesys buvo skiriamas atlikėjo ir žiūrovo bendravimui, todėl klausytojas iš koncerto išvykdavo ne tik pasisėmęs gerų emocijų klausydamas atliekamų dainų, bet ir susipažinęs su atlikėju, pamatęs jo kitokią, žemiškesnę gyvenimo pusę.

Tikriausiai tik keletas Kosto Smorigino gerbėjų žinojo, jog jis yra didelis šiuolaikinių technologijų gerbėjas, neįsivaizduojantis gyvenimo be kompiuterio ir išmaniojo telefono. Taip pat ko gero daugeliui buvo negirdėta istorija, kaip K. Smoriginas dainavo serenadą, ne po langais, o po stalu. Andrius Kaniava atskleidė, kad rudens sezono savo kūryboje netapatina su liūdesiu ir pilkom spalvom, o priešingai, jam šis sezonas yra labiausiai įkvėpiantis ir suteikiantis vilčių bei žadantis žavius ir ypatingus poslinkius gyvenime.

Vytautas V. Landsbergis prisipažino, kad mokytis gitara pradėjo pamatęs, kaip grojančiu jo klasioku Gediminu Storpirščiu žavisi merginos. O šiuo metu jam sunku konkuruoti su Ainiu Storpirščiu, vaidinančiu jo spektaklyje, kuris labai patinka Vytauto V. Landsbergio dukroms. Aido Giniočio mažasis sūnus ne tik klausėsi koncerto, bet taip pat aktyviai uždavinėjo klausimus tėčiui: ką labiausiai myli; kada mes rūkyti ir kt.

Kovo 21 d. 19 val., Laisvalaikio namuose „Nautilus“ koncerte pasirodys vienas iš aktyviausių dainuojamosios poezijos žanro puoselėtojų, žinomas teatro ir kino aktorius – Gediminas Storpirštis. Tai atlikėjas, kuris ne tik pats kuria ir dainuoja, bet ir yra tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – aš“ meno vadovas, dainuojamosios poezijos koncertų organizatorius ir dalyvis, išleidęs ne tik savo solinius albumus, bet ir sudaręs kitų dainuojamosios poezijos kūrėjų rinkinius bei bardų dainų knygas.

Koncerte „Kalbanti muzika su G. Storpirščiu“ atlikėjui talkins puikūs muzikantai: Saulius Petreikis - gerai Lietuvoje ir už jos ribų žinomas multiinstrumentalistas ir grupės „Saulės broliai“ narys, ir Vytas Mikeliūnas - smuikininkas ir aranžuotojas, žinomas akademinės muzikos atlikėjas, įvairių konkursų laureatas.

Koncertų ciklo „Kalbanti muzika“ organizatoriai žada sugrįžti ir kitą rudenį, o šįkart labai kviečia visus turinčius klausimų G. Storpirščiui rašyti el. paštu: info@idejugarazas.lt, kurie prieš koncertą bus perduoti atlikėjui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją