Artūras Šlipavičius-Šlipas įvardijamas kaip multimedijinio meno Lietuvoje pradininkas. Personalinės parodos rengtos tiek vietinių miestų ir miestelių publikoms, tiek Niujorko, Berlyno, Leono ar Maskvos galerijų lankytojams.

Spalvingoje biografijoje – pasaulinio susidomėjimo sulaukęs tapybos-muzikos projektas „Haruspicija“ (transliuotas Italijos televizijose) bei autoportretas, patekęs į 2010 metų šiuolaikinio meno geriausių pasaulio paveikslų 50-tuką. Netradicinis post modernistinis paveikslas „Žalgiris in Memoria“ bei teigiamos muzikinio žurnalo „Rolling Stone“ recenzijos… Plius galybė kitų meninių projektų bei laimėjimų.

Kadaise Šlipo ir Artūro Baryso-Baro įkurta grupė „I.V.T.K.Y.G.Y.G.“ taip pat žada stiprų pasirodymą. Eksperimentinių garsų puoselėtojams tai taps puikia repeticija prieš kovo 17 dieną vyksiantį 25-erių metų jubiliejinį koncertą. Dailę, muziką ir vizualinius menus jungiantis kolektyvas tikina intensyviai repetuojantis ir nekantriai laukiantis didžiosios šventės akimirkos.

Artūro Šlipavičiaus-Šlipo ir Artūro Imbraso parodos atidarymas – vasario 14 d. 18 val., Žydų kultūros ir informacijos centre, Vilniuje, Mėsinių g. 3a/5.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją