Scenoje pasirodė Rokas Valuntonis (fortepijonas), Lina Kijauskaitė (smuikas), Eglė Andrejevaitė (fortepijonas), Akvilė Šileikaitė (fortepijonas), Robertas Lozinskis (fortepijonas), Virginija Unguraitytė (fortepijonas), Margarita Garmutė (smuikas), Giedrius Vaznys (klarnetas), Anastasija Avdejeva (fortepijonas), Ugnė Peištaraitė (fortepijonas), Fortepijoninis kvintetas „EFVIOLI“: Ramunė Grakauskaitė (smuikas), Justina Plauškaitė (smuikas), Karolis Rudokas (altas), Rokas Vaitkevičius (violončelė), Paulius Rudokas (fortepijonas).

„Džiaugiamės, kad šių metų renginys surinko dvigubai daugiau lėšų nei praėjusiais metais rengtas koncertas. Penki tūkstančiai litų tai simbolinė suma, tačiau reikšminga pagalba beglobiams gyvūnams“- mintimis dalinosi projekto iniciatorius Darius Mažintas.

Pasak jo, koncerto “Muzika išlikimui” tikslas buvo ne tik surinkti lėšų gyvūnus globojančiai visuomeninei organizacijai, suburti gerumu spinduliuojančių vienminčių žmonių būrį, bet ir atkreipti visuomenės dėmesį į pastaruoju metu neįtikėtinai gausėjantį benamių gyvūnų skaičių.

„Gyvūnų globos organizacija „Penkta koja“ pradėjo savo prieglaudos įkūrimo darbus Linksmakalnyje, Kauno rajone. Savaitgaliais organizacijos savanoriai rinkosi į talkas prie savo naujųjų patalpų ir tvarkė jau daug metų apleistą pastatą, keleto įmonių dėka pastatas jau turi stogą. Deja, trūksta lėšų vidaus darbams, nėra elektros ir kanalizacijos. Visa tai reikalauja lėšų. Todėl tikimės, kad ši labdaringo koncerto simbolinė suma bent šiek tiek prisidės prie beglobių gyvūnų gerbūvio kūrimo“ - pasakojo Darius Mažintas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją