Paolo Emilio Landi – režisierius, rašytojas, vertėjas, TV žurnalistas. Garsiausi režisieriaus pastatymai pagal modernią ir klasikinę – L.Pirandelo, D.Fo, R.Pinget, E.Ionesco, C.Goldoni, E. De Filipo dramaturgiją gimtojoje Italijoje, Amerikoje, bei Europos šalyse - Prancūzijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Latvijoje - jam pelnė tarptautinį pripažinimą. P.E.Landi dėsto komedijos dell’ arte ir XX a. Italijos teatro kursą Richmondo Universitete (JAV) ir Florencijos Universitete (Italija). 2004-aisiais režisierius buvo apdovanotas Rusijos vyriausybės teatro prizu už “Filumenos Morturano” pastatymą pagal E.De Filipo pjesę. Per daugiau nei 17 metų P.E.Landi apkeliavo penketą kontinentų kaip TV žurnalistas ir režisierius.

Spektaklio “Strip Man Show – viskas apie vyrus” ašimi tapo istorija apie šešis vyriškius, kuriems labai reikėjo darbo, pinigų, pasitikėjimo savimi ir paprastos, žmogiškos meilės. O viskas prasidėjo nuo to, kad du draugai Džordžas Vulfas (aktorius Gediminas Storpirštis) ir Denis Mitchelas (aktorius Tomas Kizelis arba Arūnas Storpirštis), kaip ir didžioji dalis miestelio vyrų, buvo atleisti iš darbo metalurgijos gamykloje. Kartą į jų užkampį atvažiavo vyrų striptizo grupė, vaikinai pamatė kiek moterų trokšta išvysti juos ir todėl nusprendė patys tapti striptizo šokėjais. Tam, kad toks beprotiškas planas pavyktų, reikia surinkti labai gerą komandą. Prasideda pašėlęs kastingas – atranka pritraukia būrį tikrų keistuolių ir tikrą šou biznio “asę”, neapibrėžto amžiaus pianistę Sandrą Rozental (aktorė Irena Tamošiūnaitė).

Pagaliau prasideda repeticijos ir tikrosios problemos. Džordžui reikia pinigų, kad šou įvyktų, be to, jo buvusi žmona ir sūnaus Alberto (dvylikamečiai jaunieji aktoriai Karolis Butkus, Tomas Kaminskas) motina Pegi (aktorė Dovilė Šilkaitytė) reikalauja alimentų, o meilužė Samanta (aktorė Kristina Ovčinikaitė) -dėmesio. Denis labai nusivylęs gyvenimu, kenčia dėl viršsvorio ir problemų su žmona Džoni (aktorė Asta Baukutė arba Neringa Varnelytė)… Leonardo (aktorius Vytautas Taukinaitis) žmona Olivija (aktorė Dalia Brenciūtė) tik po šešerių mėnesių sužino, jog vyras atleistas iš direktoriaus pareigų.

Spektaklyje daug šokio ir puikios, kiekvieno iš vaikinų charakterį atspindinčios muzikos – nuo klasikinio rokenrolo, roko baladžių iki ugningos salsos. Šiame spektaklyje moterys pamatys tai ko iki šiol neregėjo – vyrus, bandančius apnuoginti ne tik kūnus, bet ir dvasią.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją