Pirmoje renginio dalyje išvysime muzikinį performansą pagal Y.Tiersen muziką kino filmui „Amelija iš Monmartro". Kūrinius atliks Eglė Andrejevaitė (fortepijonas), Laura Stančikaitė (vokalas), Emilija Juralevičiūtė (šokis).

Populiarias prancūzų meilės dainas atliks žinomas šansonų ir autorinių dainų atlikėjas Vygantas Kazlauskas. Jis drauge su muzikantais – gitaristais Tomu Varnagiriu ir Audriumi Piragiu bei akordeonistu Nerijumi Bakula vilniečiams dovanos programą „Žiemos sodas“ („Jardin d‘hiver“). Gyvenęs ir mokęsis Prancūzijoje, Vygantas puikiai dainuoja Prancūzijos autorių dainas originalo kalba. Praėjusiais metais atlikėjas Tarptautinei Frankofonijos dienai kartu su populiaria dainininke Evelima Sašenko buvo parengęs programą „Aš tave myliu“ („Je t‘aime“).

Kažkas yra pasakęs, kad tango, tai - angelai šokantys su... velniais. „Meilės tango Paryžiuje“ - tai programa, sukelsianti tikrą jausmų audrą. Ją parengė šokio teatro “Tango &” artistai – šokėjai Simas Balnionis ir Ineta Brasaitė, vokalistės Egidija Mačiulytė bei Rasa Murauskaitė, fortepijonu gros Rimvydas Mitkus.

Koncertas - nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją