Scenografiją spektakliui sukūrė Giedrė Brazaitytė, muziką - Algirdas Martinaitis.

Pagrindinį Tyliaus vaidmenį atlieka Darius Petkevičius, Moniką Doveikienę vaidina Ligita Kondrotaitė, Lauryną - Enrikas Kačinskas, Doveiką - Romualdas Urvinis, Petrą - Vytautas Kupšys. Vaidmenis sukūrė ir jaunosios teatro aktorės Justė Jukonytė, Jolita Skukauskaitė, Vita Šiaučiūnaitė.

"Meilės ir išdavystės tema aktuali ir šiandien, ji bus aktuali ir po kelių dešimtmečių, nes reto žmogaus tai nepaliečia. Visi žmonės vienaip ar kitaip išgyvena meilės trikampį", - sako režisierius R. Rimeikis.

54 metų Nacionalinio dramos teatro aktorius ir režisierius R. Rimeikis yra pastatęs spektaklius pagal Juozo Erlicko pjesę "Pakeleivingi", F. Veberio "Vėplą", anglų dramaturgo J. Kromvelio "Valanda ir visas gyvenimas", O. Zahrodniko "Solo laikrodžiui su gegute".

Pats aktorius sukūrė ne vieną vaidmenį teatro scenoje, dalyvavo televizijos spektakliuose, poezijos skaitymuose. Naujausias aktoriaus vaidmuo Nacionaliniame dramos teatre - Bolšincovas premjeriniame Juliaus Dautarto spektaklyje "Mėnuo kaime" pagal Ivaną Turgenevą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją