Ant arenos ledo pasirodys 41 šokėjas iš JAV, Rusijos, Kanados, Pietų Afrikos, Vokietijos, Naujosios Zelandijos, Baltarusijos, Ukrainos, Australijos, Suomijos, Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos.

„Mes labai džiaugiamės, kad Lietuvos žiūrovai turės unikalią progą pamatyti šį profesionalų daugiatautį čiuožėjų kolektyvą, kuris skambant nuostabiai muzikai ant ledo pademonstruos sudėtingus choreografinius numerius bei kvapą gniaužiančius akrobatinius šuoliukus. Dažniausiai po daugiatautiškumu slepiasi aukšto lygio spektaklis, kadangi jame pasirodo tik geriausi iš skirtingų pasaulio šalių surinkti artistai“, – pranešime spaudai sako „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Iš viso į Lietuvą kovo pradžioje atvyks 100 žmonių „Disney On Ice“ komanda.
Dailiojo čiuožimo profesionalai parodys naujausią „Disney On Ice“ gastrolėms pritaikytą ledo šou „Princesės ir herojai“. Spalvingame ir nuotaikingame spektaklyje pasakojamos 7 populiariausios „Disney“ pasaulio pasakos, atskleidžiama jų pagrindinių herojų – princesių ir jų didvyrių istorija.

Įspūdingame, kupiname spalvų, spindesio, šviesos ir nepamirštamų dekoracijų šou ant ledo visi susirinkusieji prisimins tokios pasakas, kaip „Undinėlė“, „Gražuolė ir pabaisa“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Pelenė“, „Aladinas“, „Miegančioji gražuolė“ bei susipažins su dar nematytais „Disney“ šeimos nariais.

Kad tinkamai įkūnytų pasakų personažus visai šokėjų trupei reikia net 750 kostiumų dalių. Kiekvienas artistas per vieną pasirodymą pakeičia apie 5 kostiumus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją