„Artistai jau įsikūrė mūsų arenoje. Visa jų atsivežta įranga ir bagažas jau iškrauti, atliekami paskutinai scenos montavimo ir paruošimo spektakliui darbai. Kiek teko girdėti iš cirko atstovų, trupė yra labai patenkinta mūsų arenos sąlygomis. Taip pat ne mažiau džiaugiasi spektaklio populiarumu bei bilietų pardavimų rezultatais“, – sako „Seven Live“ vadovas Juras Vėželis.

Trupė į Lietuvą atvyko po savaitę trukusių atostogų, todėl yra pailsėjusi, atgavusi jėgas ir nekantriai laukia savo pasirodymų Vilniuje susirinkusiai publikai. Gruodžio 15-18 d. „Cirque du Soleil“ iš viso surengs 6 pasirodymus, kurių kiekvieną galės stebėti vos po 3300 žiūrovų.
„Saltimbanco“ artistai visų žiūrovų prašo į spektaklius atvykti bent 15 minučių anksčiau nei nurodyta ant bilieto, kadangi artistų pasirodymas prasidės dar neužgesus arenos šviesoms.

„Šį kartą žiūrovų atvykti anksčiau prašoma ne dėl prieš renginį prie arenos susidarančių automobilių spūsčių. Jų turėtume išvengti, kadangi spektaklį vienu metu stebės tik kiek daugiau nei 3 tūkst. žiūrovų. Tiesiog norime žiūrovus informuoti, jog spektaklis prasideda dar nepakilus uždangoms. Į įspūdingus „Saltimbanco“ personažus prieš spektaklį persikūniję cirko artistai patys pasitiks į renginį skubančius žiūrovus, padės jiems surasti vietas bei su jais pabendraus“, – paaiškina J. Vėželis.

Organizatoriai taip pat įspėja, jog bus griežtai draudžiama įsinešti bet kokius fotoaparatus ar video kameras. Tuo tarpu „Cirque du Soleil“ artistai prašo spektaklio numerių nefotografuoti ir nefilmuoti net mobiliaisiais telefonais, kadangi bet koks šviesos blykstelėjimas gali išblaškyti jų dėmesį, koncentraciją, juos suklaidinti ir būti pavojingas jų gyvybei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją