Rusijoje N.Grišajeva ir A.Oleško už savo įvairiapusiškumą bei gebėjimą pavergti publiką jau praminti „žmonėmis-orkestrais“, jų atsidavimu bei ryškiu talentu įsitikins ir žiūrovai Vilniuje. Vakaro metu aktoriai šiltai bendraus su publika, nevengs atsakyti į klausimus, o galbūt net papasakos televizijos ir teatro virtuvės subtilybių ar parodys juoką keliančių siužetų iš judviejų mėgstamų komedijų.

Teatralizuotoje humoro ir muzikos šventėje N.Grišajeva ir A.Oleško taip pat džiugins dainomis, kurias atliks tiek po vieną, tiek duetu.

Rusijoje juos nešioja ant rankų

Pilnutėles sales renkantys Rusijos artistai gali pasigirti turtinga patirtimi pramogų pasaulyje. N.Grišajeva per savo tebežydinčią aktorės karjerą jau nusifilmavo daugiau kaip 20-yje filmų. Už vaidmenį televizijos situacijų komedijoje „Tėvelio dukros“ (rus. „Papiny dočki“) ji tapo 2011-ųjų mėgstamiausia Ukrainos aktore ir gavo „Auksinį erelį“ už geriausią moters vaidmenį televizijoje. Dar svarbesnį įvertinimą aktorė gavo 2006-aisiais, kuomet jai buvo skirtas nusipelniusios Rusijos Federacijos artistės vardas. Šios garbės nusipelno tik itin aukštu profesionalumu pasižymintys Rusijos menininkai.

Jai nesvetimas ir komedijos žanras, be vaidmenų teatre ir kine N.Grišajeva nuo 2008-ųjų nuolat pasirodo populiariame humoristiniame televizijos šou „Didelis skirtumas“ (rus. „Bolšaja raznica“), kuriame ji parodijuoja ne tik garsias tautietes, bet ir tokias pasaulines žvaigždes kaip Angelina Jolie, Tina Turner, Cher, Audrey Tatou ar Naomi Campbell.

Nonai nuveiktų darbų sąrašu nenusileidžia ir pasirodymo kompanjonas Aleksandras – jis nusifilmavo per 30 filmų, vedė daugybė laidų, iki šiol dirba Rusijoje populiaraus realybės šou „Šlovės minutė“ (rus. „Minuta slavy“) vedėju. Negana to, talentingas aktorius yra atsidavęs vaikų teatro akademijos „Ostankino“ vadovas. Jį rusų televizijos žiūrovai galėjo išvysti parodijuojantį Charlie Chapliną, Verką Serdiučką ir kelias dešimtis Rusijos scenos artistų.

Išskirtinis mylimiausių Rusijos aktorių Nonos Grišajevos ir Aleksandro Oleško pasirodymas „Su meile visai šeimai“ Vilniaus Teatro arenoje įvyks vasario 25-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją