Legendinis Klaipėdos dramos teatro spektaklis - Samuilo Maršako „Katės namai“ - vėl grįžta pas mažuosius žiūrovus. Grįžta pasikeitęs ir atsinaujinęs, mat spektaklį rengia nauja komanda - jaunieji teatro aktoriai ir jaunas režisierius Darius Rabašauskas, o įspūdingą scenovaizdį spektakliui sukūrė scenografas Artūras Šimonis.

Naujieji „Katės namai“ - daug šiuolaikiškiau įrengti, pritaikyti šių dienų mažajam žiūrovui, išmanančiam moderniąsias technologijas ne prasčiau už savo tėvelius.

Rusų rašytojas S. Maršakas (1887 - 1964) - vienas garsiausių visų laikų pasaulio pasakininkų. Jo kūryba iki šiol žavisi mažieji žiūrovai. Vienas mylimiausių spektaklių, statomas visame pasaulyje - „Katės namai“. Tai paprasta, smagi ir spalvinga istorija apie vieną išpuikusią šeimynėlę, per savo turtus ir pasipūtimą pamiršusią svarbiausią dalyką - širdies gerumą...

Spektaklio režisierius - D. Rabašauskas, scenografas - A. Šimonis, kompozitorius - Benhardas Calzonas. Spektaklyje vaidina Klaipėdos dramos teatro aktoriai Sigutė Gaudušytė, Rimantas Pelakauskas, Arnoldas Eisimantas, Renata Idzelytė, Linas Lukošius, Lina Krušnaitė, Alina Mikitavičiūtė, Simona Šakinytė, Donatas Švirėnas, Toma Gailiutė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją