„Paveikslai šokiruoja, bet jų vertė metams bėgant tik kils“, – pakomentavo nenorėjęs prisistatyti vienas garsus kolekcininkas.

„Tai holivudiška pasaka su seksualinės fantazijos bibliniais motyvais“, – prisipažįsta „Panelės“ fotografas Algis Kriščiūnas.

Dailininkas Rimas Valeikis žengia dar toliau: „Jėzus buvo pirmasis superherojus. Ir nesvarbu, kuo tu tiki, nesvarbu, jei vietoj bažnyčios eini į kiną ar marširuoji Pilies gatve skanduodamas „Harė Krišna“, – kas besiskelbtum esąs, tavo gyslose teka vakarietiškas kraujas, o neuronai tvinksi ir perduoda krikščionybės suformuotą mąstymą. Todėl tau patiks mūsų nupiešta ir nufotografuota istorija, suvaidinta kitų aktorių, labiau prisitaikiusi prie mados, pagardinta naujausiais efektais.“

Kuklesnį ir padoresnį šio dueto kūrinį galite išvysti ant naujausio „Panelės“ viršelio. „Peliukas Mikis yra vienas geriausių mano draugų. Iš jo mokausi gyvenimiškos filosofijos bei akrobatinių triukų“, – atvirauja dailininkas Rimas Valeikis.

„Labai apsidžiaugiau, kai Rimas sutiko piešti Peliuką. Pamaniau, kad jei jau Holivudas skverbiasi į bažnyčias ir miegamuosius, kodėl jis negalėtų įsiskverbti į „Panelės“ viršelį? – juokauja fotografas Algis Kriščiūnas. – Tiesa, silpnų nervų skaitytojai turėtų praversti 55 psl., kuriame biblinė Salomėja (pozuoja žinoma drabužių dizainerė Eglė Žiemytė) tyrinėja nukirstą Šreko galvą...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją