„Šį kartą Lietuvos publikai nusprendžiau prisistatyti savo sceniniu pseudonimu, kurį naudoju dainuodamas užsienyje. Juo labiau, kad į jubiliejinį koncertą pakviečiau užsienio kolegas, su kuriais dirbu Europos teatruose“, - sakė Vaidas Vyšniauskas.

Koncerte dalyvaus jauni, bet jau tarptautinį pripažinimą pelnę operos solistai: Matilda Paulson – mecosopranas iš Švedijos, Jana Kleyn – sopranas iš Rusijos, Atlan Karp – bas-baritonas iš Estijos, Lars Fosser – baritonas iš Danijos. Dirigentas – Marcello Mottadelli iš Italijos. Koncertą ves Viktoras Gerulaitis ir Sigita Stankevičiūtė.

Jubiliejiniame vakare skambės išskirtiniai, žymiausi pasaulio bel canto šedevrai. Tarp gražiausių pasaulio operų arijų yra ir duetas iš Verdžio operos „Trubadūras“, kurį atliks Jana Kleyn ir Lars Fosser. Įdomu, jog abu solistai prieš porą dienų, praėjusį trečiadienį, Danijos Karališkojoje operoje taip pat atliko šį duetą ir lenkėsi Jos Didenybei Danijos karalienei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją