Antrieji klubo metai sieks kompensuoti gyvo bendravimo su scenos žmonėmis trūkumą. „Kviesime į susitikimus su skirtingų kartų teatralais ir stengsimės sukurti dialogo atmosferą“, - pasakoja vienas ciklo sumanytojų Vaidas Jauniškis. Pasak jo, teatro menininkai ir publika turės gana retą progą susitikti be pjesės, personažo ir rampos sienos.

Pirmasis susitikimas įvyks spalio 20 d. 18 valandą. Pirmąjį vakarą prie arbatos teatro kritikė Rūta Oginskaitė kalbins nuostabų, nepaprastą ir ne taip lengvai perprantamą žmogų – aktorę Eglę Gabrėnaitę. Pokalbio tema – „Drąsa ir gėda teatre“. Drąsa – kam, gėda – dėl ko? Tai sužinos tie, kas ateis pabendrauti.

Taip pat „Prie arbatos“ kviesime dramaturgą Marių Ivaškevičių, aktorių Vladą Bagdoną, baleriną Eglę Špokaitę, režisierių Gintarą Varną ir kitas įdomias teatro asmenybes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją