Į išvyką traukiniu leisis ne tik Lietuvos bardai – Marius Kavaliauskas ir Gytis Ambrazevičius, bet ir svečiai iš užsienio. Šįkart kelionės maršrutas trumpesnis nei praėjusiais metais, tad atlikėjai tikisi, jog šiemet drauge su jais vyks daugiau vilniečių.

„Badų vagonu keliaus ir Philippe Granger iš Prancūzijos bei grupė „Mustard‘s retreat“ iš JAV. Manome, kad jiems bus smagu pamatyti Lietuvos turizmo simbolį – Trakų pilį“, – teigia festivalio vadovas Juozas Žitkauskas.

Ph. Granger į festivalį Lietuvoje atvykti anksčiau nei kiti atlikėjai nusprendė būtent dėl šios akcijos. „Man labai reikšmingi įvairūs susitikimai, – teigia Philippe. – Pašėlusiame šiuolaikinių technologijų pasaulyje man svarbus kitoks bendravimas: realus, tikras, artimas ir tiesioginis“, – viliasi atlikėjas.

Nekantriai šio nuotykio laukia ne tik prancūzas Ph. Granger, bet ir amerikiečių grupės „Mustard‘s retreat“ nariai David Tamulevich ir Michael Hough. Iš JAV į Lietuvą duetas atvyks šeštadienio rytą ir po ilgos kelionės lėktuvu iškart leisis į išvyką bardų vagonu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją