Ketvirtadienį "Meno nišoje" atidaromoje parodoje "Visur kaip visada" menininkė eksponuos sustabdytus kasdienio gyvenimo bei kelionių kadrus.

Panašiai aplinką dokumentuoja daugelis profesionalių fotografų ir mėgėjų, tačiau A. Kisarauskaitės fotografijos išsiskiria paradoksaliu požiūriu ir ypatinga estetika.

Skirtingai nei ankstyvesniuose menininkėse kūriniuose, fotografijose mažiau efektų, tačiau akivaizdu, kad vaizdus užfiksavo itin priekabi akis.

A. Kisarauskaitė viena iš nedaugelio menininkių, išbandžiusių save įvairiose meno srityse. Baigusi tapybos studijas Vilniaus dailės akademijoje, ji dalyvavo bendruose projektuose ir akcijose su dabar jau žinomais tarpdisciplininio meno kūrėjais Audriumi Novicku bei šiuo metu Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenančiu Aidu Bareikiu, savo kūrinius eksponavo bendrose parodose.

Menininkė A. Kisarauskaitė itin atvira naujovėms. Ji metė tapyti, pradėjo dalyvauti akcijose, drauge su menininke Leila Kasputiene surengė skaitmeninių kūrinių parodą, todėl kolegų nenustebino tai, kad A. Kisarauskaitė vėl ėmėsi sau naujos srities.

Atviras žvilgsnis ir inovacijų poreikis - svariausi šios autorės kūrinių ir akcijų bruožai. Dar studijų metu ir vėliau sukurti jos kūriniai ne vieną stulbino drastiškumo ir intelekto deriniu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją