"Akacijų alėjoje" pasirodys Aidas Giniotis, Olegas Ditkovskis, Alfredas Kukaitis,Vytautas V.Landsbergis, Andrius Mamontovas, Gediminas Storpirštis, Vladas Bagdonas, Olegas Zacharenkovas, Virgis Stakėnas, grupė "Upė", Algirdas Svidinskas, Povilas Girdenis, Jonas Baltokas, eiles skaitys Gintaras Patackas.

Festivalyje prieš koncertą žmonės galės linksmintis įvairiuose atrakcionuose, pavažinėti po miestelį arkliais kinkyta karieta, o vakare nemokamai klausytis akustinės muzikos.

Organizatoriai numatė vietas ir palapinėms. "Tikiuosi, kad festivalį kada nors bus galima pavadinti akustiniu Vudstoku, kur žmonės jau iš vakaro rinktųsi su palapinėmis", - kalbėjo V.Stakėnas.

Organizatoriau teigimu, kasmet į šį renginį susirinkdavo apie 4 tūkst. žiūrovų.

"Tai vienintelis šalyje festivalis, į kurį iš Kauno bus galima atvykti visais įmanomais būdais: nuo Vytauto Didžiojo bažnyčios Nemunu plauks garlaivis, iš S.Dariaus ir S.Girėno aerodromo skris lėktuvas, vyks autobusai", - kalbėjo festivalio organizatorius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją