Birželio 24 d., Joninių vakarą, “Vandenio” muzikos klube Palangoje, „Atviras ratas“ pristatys du renginius. Vaikučius ir jų tėvelius kviečiame į muzikinį spektaklį - improvizaciją ne tik vaikams „Senelės pasaka“ pagal S. Nėries eiles. Pasaka, daugeliui primenanti vaikystę ir tikėjimą paprastais stebuklais - pirmoji jaunųjų aktorių dovana patiems mažiausiems žiūrovams bei jų tėveliams. Tai spektaklis, kuriame, atgiję žinomų pasakų personažai – Žąsinas Moliūgas, trečias brolis Jonas, Našlaitėlė, žalčio žmona Eglė bei daugelis kitų -, atvirai ir žaismingai pasakoja savo pačių neįtikėtinas istorijas bei drąsiai kviečia mažuosius kurti Pasaką kartu. “Senelės pasaka” apdovanota Auksiniu scenos kryžiumi kaip geriausias spektaklis vaikams.

21 val. “Vandenio” muzikos klube koncertuos režisierius ir aktorius Aidas Giniotis – visiems gerai pažįstamas tekstų bei dainų kūrėjas, kuris kartu su savo studentais, teatro „Atviras ratas“ aktoriais, pristatys savo autorinių dainų koncertą „Juodraštis“. Atvirai ir nuoširdžiai, šmaikščiai ir betarpiškai skambės dainos iš Keistuolių teatro spektaklių, visiems gerai žinomų bardų šlageriai, ir, kaip tikrame juodraštyje – dar negirdėtos, nebaigtos, bet vertos išgirsti Aido Giniočio autorinės dainos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją