Būtent Palangos svečiams, kurie siekia ypatingos gyvenimo kokybės ir į šį savo siekį žvelgia atlaidžiai ir su šypsena, trys viešosios įstaigos: „Morkus“, „Ramybės galerija“ ir „Ramybės kultūros centras“ sukūrė 2011-ųjų metų vasaros projektą „Snobų naktys“. Projektas startuos jau birželio 17 d. ir vyks kiekvieną penktadienį ir šeštadienį iki aušros. Taigi klube „Ramybė“ galės puikiausiai pernakvoti tie, kurie Palangoje neras, kur prisiglausti nakčiai.

Organizatoriai teigia: „Jau keletą metų matome, kad Palangoje daugėja poilsiautojų, kurių nebetenkina garsiosios (ir perkeltine, ir tiesiogine prasme) J. Basanavičiaus gatvės pramogos. Taigi nusprendėme pasiūlyti žmonėms vėlyvais penktadienio ir šeštadienio vakarais išbandyti alternatyvią intelektualaus poilsio erdvę klube „Ramybė“. „Snobų naktų“ lankytojai galės varžytis viktorinose, rungtis debatuose ir prie šachmatų lentų, diskutuoti iki ryto, pristatyti savo kūrybą ir netgi dalyvauti akluose pasimatymuose!“

Dalyvauti „Snobų naktyse“ ypatingų svečių teisėmis į Palangą atvyks legendiniai politikai, rašytojai, publicistai ir kitos neeilinės asmenybės. Prof. Vytautas Landsbergis atidarys šachmatų turnyrą ir išduos, kiek šachmatų yra politikoje, bei kas siejo šachmatus ir M. K. Čiurlionį. Su „Snobų vakarų“ lankytojais diskutuos Nijolė Oželytė ir rašytoja Kristina Sabaliauskaitė. Kūrybiniais išgyvenimais dalysis dainininkas Darius Mileris-Nojus.

Birželio 17-ąją 22 val. „Snobų naktyse“ svečiuosis literatas ir bardas Domantas Razauskas, o leidykla „Baltos lankos“ pristatys naujausias savo knygas. Lipti į sceną ir atlikti dainuojamąją poeziją galės visi norintys, o sėdintieji prie staliukų varžysis literatūros viktorinoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją