Festivalio “Kaunas Jazz” organizatorius Jonas Jučas sako, kad konkursui “Džiazas ir miestas" buvo atsiųstos 145 fotografijos. “Šiame konkurse eksponuojame tik tas nuotraukas, kuriose užfiksuotos festivalio akimirkos iš koncertų, kurie buvo nemokami ir atviri visiems kauniečiams”, - teigė J. Jučas.

Konkursui nuotraukas atsiuntė 13 autorių, tarp jų 6 kauniečiai: Giedrius Žukauskas, Erlandas Bartulis, Ignius Pupinis, Eugenijus Keras, Evaldas Butkevičius ir Aurelijus Madzeliauskas. Vertinimo komisija nutarė pirmosios vietos neskirti niekam. “Tiesiog nebuvo darbo, kuris būtų pribloškęs komisiją, todėl nusprendėme skirti dvi antrąsias ir dvi trečiąsias vietas”, - teigia J. Jučas. Dvi antrosios vietos atiteko R.Danisevičiui ir G.Česoniui, dvi trečiosios - kauniečiui E.Butkevičiui ir I.Pupiniui.

Po trijų savaičių paroda bus išvežta į VDU fojė. Tokia paroda organizuojama antrą kartą, tad organizatoriai sako galvojantys po kelerių metų surengti didžiulę džiazo festivalius Kaune primenančią parodą.

Konkurso “Džiazas ir miestas” nugalėtojai apdovanojami šiandien “Combo” muzikiniame klube, “Kaunas Jazz 2004” renginio metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją