Visiems Kauno teatrams taip pat įteikti Auksinio kūloko apdovanojimai.

Aktorei Kristinai Siurblytei Fortūnos statulėlė įteikta už pagrindinius markizės Pompadur ir grafienės Cedlau vaidmenis operetėse "Madam Pompadur" ir "Vienos kraujas". Aktorius Aleksandras Rubinovas apdovanotas už Hitlerio ir Fuddzi vaidmenis monospektaklių dilogijoje "Hitleris ir Hitleris" ir "Koba", pranešė Kauno savivaldybė.

Aktorei Vilijai Grigaitytei apdovanojimas atiteko už nepagrindinį sekretorės Odetės vaidmenį komedijoje "Tegyvuoja Bušonas!", aktoriui Sigitui Šidlauskui - už nepagrindinį Engstrano vaidmenį dramoje "Šmėklos".

Režisierius Agnius Jankevičius pagerbtas už dramos "Akmenų Pelenai" režisūrą, kitas režisierius Olegas Žiugžda - už geriausią spektaklį vaikams pagal Daivos Čepauskaitės pjesę "Didžiosios girios šeimynėlė (pagal Gintaro Beresnevičiaus pasakas)".

Choreografei, šokėjai ir pedagogei Kirai Katerinai Daujotaitei padėkos Fortūna atiteko už išraiškos šokio Lietuvoje įdiegimą ir puoselėjimą, režisieriui Jonui Jurašui - už nuopelnus Lietuvos teatrui ir spektaklio pagal Aušros Marijos Sluckaitės pjesę "Antigonė Sibire" sukūrimą.

Fortūnos diplomai įteikti aktoriui Ričardui Vitkaičiui už debiutą režisuojant komediją "Tegyvuoja Bušonas!", aktoriui Tomui Erbrėderiui - už Laimono vaidmenį pjesėje "Antigonė Sibire", aktoriui Ridui Žirguliui - už Emilio vaidmenį pjesėje "Ketvirtoji kėdė".

Aktoriui Sauliui Čiučeliui šis diplomas skirtas už Kiškio ir Koko vaidmenis spektakliuose "Kiškis pabėgėlis" ir "Akmenų pelenai", scenografei Ramunei Skrebūnaitei - už spektaklio "Kiškis pabėgėlis" scenografiją.

Kauno pantomimos ir plastikos teatrui atiteko "Atraminis metų kūlokas" už tai, kad "savo rankoje laiko Mažojo teatro ir Kultūros skyriaus užpakalines duris".

"Tradicijų kūlokas" skirtas Kauno kameriniam teatrui - "vieninteliam teatrui, kur dar galima iki paryčių aptarinėti spektaklius".

Kauno šokio teatrui "Aura", prijungusiam prie savo šokio festivalio tekstilės bienalę, įteiktas "Kūlokas avansu". Tikimasi, kad kitąmet prie šokio teatras prijungs architektūrą, skulptūrą ir landšafto dizainą.

"Stiprybės kūlokas" atiteko Kauno mažojo teatro administratorei, direktoriaus pavaduotojai, sekretorei, trupės vedėjai, režisieriaus padėjėjai, kostiumininkei, rekvizitininkei, bilietų kontrolierei, valytojai ir kaskadininkei Robertai Taraškevičiūtei.

Kauno valstybiniam dramos teatrui "Vyriškas kūlokas" atiteko už tai, kad buvęs meno vadovas Gintaras Varnas repetuoja Kauno dramos teatro spektaklį Vilniuje, nes Kaune neranda vyriškų artistų.

"Godaus Kalėdų senelio kūlokas" atiteko Kauno valstybinio lėlių teatro vyriausiajai administratorei Marijai Lukševičienei už Kalėdas nuo gruodžio 13 iki sausio 16 dienos ir 102 kalėdinius spektaklius.

Kauno muzikiniam teatrui ir konkrečai Benjaminui Želviui atiteko "Vienybės kūlokas" už šūkį "Vieningas Kaunas - sotus teatras".