„Boogie Nights“ („Pašėlusios naktys“) – muzikinė, varjetė žanro programa. Kūrybinė idėja – teatralizuotas disko muzikos pristatymas – kilo aktorei Gintarei Latvėnaitei ir garso režisierei Kristinai Juškevičiūtei. Kūrybos dvasios įpūsti teatro kavinei yra ir sena teatro kolektyvo bei režisieriaus Rimo Tumino svajonė. Juk kiekvienas žanras turi savo žavesio ir gali atskleisti artistų kūrybiškumą.

Pozityvi energija, ritmas, spalvos, nostalgija dvelkiantys geriausi disko muzikos hitai sugrąžins žiūrovus į 1960-ųjų pabaigą – disko stiliaus ir muzikos pradžią.

„Su kuo man asocijuojasi disko muzika? Pagrindinė asociacija – mamos, geriančios šampaną iš kavos puodelių ir klausančios „ABBA“ muzikos“, - sako neįprasto projekto sumanytoja Gintarė Latvėnaitė. Tokią atmosferą aktoriai ir pabandys sukurti teatro kavinėje.

O kovo 27-ąją, Tarptautinę teatro dieną, aktoriai žada šventinį „Boogie Nights“ pasirodymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją