Kelerius metus veikiantis LNOBT paramos fondas buria tuos operos ir baleto gerbėjus, kurie, suprasdami didžiulę kultūros reikšmę, norėtų ir galėtų padėti šiam teatrui. Už labdaringai surinktas lėšas jau paremtas operos "Don Karlas" pastatymas, nupirkta reikalingų instrumentų teatro orkestrui.

"Didžiojo metų pokylio" garbės svečiai - operos solistė Teresa Zylis-Gara iš Monako bei grafas ir grafienė Adamas ir Hana (Hanna) Tiškevičiai (Tyszkiewicz) iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

Pokylio svečiams dainuos profesorius Virgilijus Noreika ir LNOBT Operos studijos jaunieji dainininkai, LNOBT baleto šokėjai Nerijus Juška ir Olga Konošenko, šokių orkestras "Vilniaus salonistai".

LNOBT paramos fondo garbės prezidentė - Violeta Urmanavičiūtė-Urmana, fondo steigėjai ir valdybos nariai - Birutė Vizgirdienė, Gintautas Bartkus, Aldona Echaniz, Gintautas Kėvišas, Laima Magelinskienė, Julius Novickas, Lina Numavičienė ir Vaidotas Žukas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją