„Žmogus planuoja, o Dievas juokiasi – koncerto datą organizatoriai priversti pakoreguoti dėl iš anksto nenumatytų aplinkybių. Mūsų siekis – surengti aukščiausio lygio renginį“, – tęsė jis.

Kiek anksčiau kalbėdama apie šį koncertą, primadona J. Obrazcova pavadino jį „atsisveikinimu su Lietuva“. Ji neslėpė sutikusi čia atvykti ne tik dėl ypatingos progos – įspūdingo Lietuvos operos jubiliejaus, tačiau ir dėl ją siejančių artimų ryšių su Lietuva: kiekvienas apsilankymas Vilniuje gaivina jos prisiminimus apie didžiąją gyvenimo meilę – prieš dešimtmetį Anapilin iškeliavusį žinomą lietuvių dirigentą Algį Žiūraitį.

„Akimirksniu peržiūrėjau savo grafiką. Ir radau kitą dieną sausio pabaigoje, – gerbėjams sakė primadona. – Labai laukiu šio pasirodymo.“
Primadona duodama interviu Lietuvos spaudai stebėjosi, kodėl Lietuvoje kyla įvairių nesklandumų „Pernai kaip tik pas jus, Lietuvoje, peršalau, man vis nesiseka pasveikti. Visus pastaruosius metus vaduojuosi nuo to užsitęsusio negalavimo“, – atsiduso ji.

Sausio 31 d. vyksiančio koncerto programa nepasikeitė: dviejų dalių koncerte bus atliekami ne tik operos gerbėjams gerai pažįstami pasaulinės klasikos šedevrai, tačiau ir tokie reti kūriniai kaip „Perikolos daina“ Jacqueso Offenbacho iš operetės „Perikola“, „Princesės arija“ iš Francesco Cilea operos „Adriana Lekuvrera“ ir kt. Scenoje kartu su J.Obrazcova pasirodys gruzinų kilmės tenoras Z.Sotkilava, Lietuvos operos žvaigždės Asmik Grigorian, Ieva Prudnikovaitė ir Vaidas Vyšniauskas. Vakaro vedėjas – muzikologas Viktoras Gerulaitis.

Organizatoriai sako, kad įsigytų bilietų keisti nereikia – jie galios sausio 31 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją