Režisierius Oskaras Koršunovas į šį festivalį atvyks tiesiai iš Prancūzijos, kur pusantro mėnesio turą sėkmingai tęsia naujausias OKT spektaklis “Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija”. Jo metu aštuoniuose Prancūzijos miestuose: Villeneuve d’Ascq, Paryžiuje, Bretigny, Cherbourge, Valence, Strasbūre, Aubervillierse ir Amjene bus parodyta 20 spektaklių.

Grįžęs į Lietuvą OKT kolektyvas paskelbs startą dar vienam “maratonui” – balandžio 16 – 21 dienomis prasidės OKT penkerių metų jubiliejui skirti renginiai. Lietuvos nacionaliniame dramos teatre vienas po kito bus parodyti visi teatro einamojo repertuaro spektakliai (“Malyš”, “Ugnies veidas”, “Vasarvidžio nakties sapnas”, “Shopping and fucking”, “Meistras ir Margarita”, “Oidipas karalius”, “Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija”), vyks susitikimai ir diskusijos su kūrėjais bei aktoriais, pirmą kartą bus viešai parodyti unikalūs ir intriguojantys OKT foto ir video archyvo kadrai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją