Tuometiniame spektaklyje pagal A.Šnitkės muziką šoko L.Bartusevičiūtė ir J.Katakinas. Naujoji versija sukurta pagal lietuvių kompozitorės O.Narbutaitės ir kubiečio H.Villa-Lobos muziką.

Paklaustas, kuo jam pačiam įdomus ir ypatingas šis spektaklis J.Smoriginas sakė: „Šis šokio spektaklis specialiai sukurtas tikrai fantastiškai balerinai Neli Beliakaitei. Šiais laikais reta, kad pastatymas atlikėjai būtų sukurtas asmeniškai, bet šios balerinos aktorinis-dramatinis suvokimas yra išskirtinis. Ir dar svarbu, kad man buvo įdomu kurti spektaklį apie moterį, kuriai jau daugiau nei 55. Pagalvojau, ar ir aš galiu jausti tą patį, ką jautė moteris tokiame brandžiame amžiuje įsimylėjusi jaunuolį? Labai norėčiau pasidžiaugti, kad Ipolito vaidmeniui pasikviečiau Andrių Butkų. Disciplinuotas, artistiškas ir išraiškingas jaunuolis mane sužavėjo savo profesionalumu".

Taip pat spektaklyje vaidina Giedrė Stankevičiūtė, Petras Lenkutis ir „Vilniaus baleto" trupė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją