„Visą laiką stebiu, kas vyksta baleto mokykloje, kokios ateina kartos. Atsimenu Beatą iš mokyklos laikų. Jau tada ji man padarė didelį įspūdį! Buvo protingas vaikis didelėm akim, baltu veidu, trapi, šviesi, unikali“, - komplimentų pagrindinio vaidmens atlikėjai negailėjo A. Cholina.

Ji teigia, kad naujas spektaklis vėl bus gražus ir estetiškas, nes kitaip savo kūrinių ji neįsivaizduoja. „Kaip pasakytų Juozas Statkevičius, jei žmogaus nejaudina grožis – jis miręs. Man visada svarbi spektaklio erdvė, kostiumai. Nutarėme, kad jie bus neepochiniai, bet stilizuoti, tik siluetai palikti to meto. Pasakoju ir šypsausi, nes man labai patinka tai, kokį vaizdą spektakliui mes suteikėme“, - sakė choreografė.

Spektakliui kostiumus kūrė Juozas Statkevičius, scenografiją – Marijus Jacovskis. Karenino vaidmenį sukūrė Mantas Vaitiekūnas, Vronskio - Gintaras Visockis.

Nuo rugsėjo vidurio iki spalio pabaigos A|CH teatro XI sezono atidarymo proga pirmieji 2-jų dalių šokio spektaklio "Ana Karenina" parodymai vyks Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)